أون لاينز اكاديمي تقدم الالعاب التفاعليه

Online Tv Kijken Op Mobiel, Tablet En Laptop

Gebruikers worden nu min of meer gedwongen om over te stappen naar een nieuwere release. Gemiddeld kun je een Mac zo’n zeven jaar gebruiken. Je kunt in deze tijd nog zonder problemen je besturingssysteem blijven updaten naar de nieuwste versie. Na deze zeven jaar is je computer eigenlijk aan vervanging toe. Wij leggen je uit waarom het verstandig is je Mac te vervangen.

  • Wettelijk heb je altijd recht op 6 maanden garantie.
  • Pas wanneer dat gebeurd is, gaan wij ervan uit dat het opstartproces in principe voltooid is.
  • Hier kom je als je het programma ‘Foto’s’ opstart of op de knop met het pijltje naar links klikt van het bovenstaande scherm.

Ook daar hebben ze bij Greenshot aan gedacht. In het menu kan je namelijk op ‘Open laatste screenshot locatie’ klikken, waardoor je je screenshot in een mum van tijd hebt teruggevonden. Screenshots kan je maken op verschillende manieren, op deze pagina gaan we je uitleggen hoe en wat je er vervolgens mee kunt doen. Zoals je wellicht weet, legt de PrintScreen-toets in op je toetsenbord in Windows 10 normaliter het scherm vast op ’tKlembord.

Geschikt Zijn Betekent Niet Per Definitie Comfortabel Werken

Tik op de drie bolletjes en open het instellingenscherm. Ook op deze manier kun je foto’s van je iPhone naar je PC verplaatsen. Er zijn nog meer methoden om foto’s over te zetten van een iPhone naar een Windows PC of andere computer.

Je kan je screenshot http://driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/gateway/dx4375g/ naar alle Office-programma’s sturen, MS Paint of Imgur. Indien je het screenshot in een ander type document wilt plakken, kan je deze ook naar je klembord kopiëren. Ook kan de afbeelding worden opgeslagen in een formaat naar keuze. Wanneer je op ‘Voorkeuren’ klikt, kan je de instellingen van Greenshot aanpassen. Normaal gezien zal je hier niet veel in willen veranderen, de standaard instellingen zijn namelijk voor de meeste gebruikers correct. Wat je eventueel wel kan veranderen, zijn de sneltoetsen van Greenshot in het tabblad ‘Algemeen’.

Snel Een Screenshot Maken Van De Hele Website

Door erop te klikken, wordt de schermafbeelding opgeslagen in de map Videos / Captures. U kunt de doelmap wijzigen in de hoofdtoepassing van Windows-instellingen. Standaard worden schermafbeeldingen op uw bureaublad bewaard met de naam ‘Schermafbeelding om . In macOS Mojave of hoger kunt u de standaardlocatie van bewaarde schermafbeeldingen wijzigen vanuit het Opties-menu in de app Schermafbeelding.

Hierin staat in hoe je jou apparaat kan aanmelden voor Windows 10. Ook moet je alle programma’s opnieuw installeren en back-ups maken van je bestanden. Dit kost wat moeite, maar het heeft zijn voordelen.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *